Wil jij ook dat we de bestelde zandwatertafel kunnen uitbreiden?

Wil jij ook dat we de bestelde zandwatertafel kunnen uitbreiden, nog een leuk fitnesselement in de speeltuin kunnen toevoegen en/of dat de speeltuin onderhouden kan blijven? Lees dan verder!

Binnenkort is speeltuin Gewoon Buiten gelegen in het museumpark in Overloon een (kleine) zandwatertafel rijker…Wil jij ook dat wij deze kunnen uitbreiden, onderhouden of lijkt jou een extra fitnesselement ook zo leuk? Help ons dan mee, want wij hebben daar weer heel veel geld voor nodig! Hoe kun jij ons helpen?

Zamel zoveel mogelijk lege statiegeldflessen/bierflessen/kratjes in en lever ze in bij de Plus in Vierlingsbeek en doneer jouw bonnetje in de brievenbus bij de flessenband. De actie loopt in de maanden mei en juni 2023. Verspreid dit bericht onder de mensen die jij kent, zodat we met elkaar het vijfjarig bestaan van de speeltuin op 15 juli weer spectaculair kunnen vieren. Noteer jij deze datum ook in jouw agenda?

De opbrengst van de ingezamelde statiegeldflessen doneert PLUS Verbeeten aan de Stichting Recreatie en Meer, zodat zij zo snel mogelijk verder kunnen met het sparen voor van alles en nog wat, wat ten goede komt aan onze trouwe of nieuwe bezoekers van de speeltuin.

Als het totaalbedrag wat er opgehaald wordt boven de €1000 zou zijn, dan wordt dit door het fonds het gehandicapte kind opgehoogd met 50%, een extra mooie uitdaging. Ga jij deze met ons aan? Wij willen dat het ook voor kinderen met een beperking toegankelijk is en blijft, want wie wil er nou niet dat alle kinderen zich welkom voelen in onze speeltuin.

Wil je de ontwikkelingen van de speeltuin “Gewoon Buiten” volgen? Kijk dan op
www.speeltuingewoonbuitenoverloon.nl

Ga naar de inhoud