Speeltuin Gewoon Buiten onthult de nieuwe aanwinst

Na de overwinning in Veghel met de wedstrijd Kern met Pit stond vandaag de onthulling van de kabelbaan van bijna €10.000 op het programma. Kinderen van groep 7/8 van de Josefschool kwamen deze onthullen op deze regenachtige dag.

De kabelbaan is mogelijk gemaakt door de Rabobank Land van Cuijk en  Maasduinen, de NSGK plusregeling, de Kiwanis Schieëpersland en de sponsorloop van de kinderen van de Josefschool te Overloon.

Na de opening van de voorzitter van de stichting hadden 3 kinderen van de school een woordje voorbereid. Dit hadden ze heel knap gedaan en daarvoor kregen ze van de voorzitter enkele leuke springtouwen van de leverancier van de kabelbaan.

Daarna knipte de penningmeester van de stichting het lintje door samen met enkele leerlingen en kwam er knal uit het confettikanon van Mark van Berlo, dit alles onder het toeziend oog van vele bezoekers en ook Omroep Land van Cuijk en Wanda van de Bok waren aanwezig.

Wow-ballonnen Venray had voor de kleurrijke ballonnen gezorgd. Het was een unieke opening die vergezeld werd door de regendruppels en koude wind, maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen hebben de kabelbaan al goed getest en hij is goedgekeurd, dus bezoekers we hebben er weer een aanwinst bij. Nu gaan we sparen voor een vijfzwaaischommel en heuse fitnesstuin. Sponsors zijn van harte welkom en kunnen contact opnemen via info@speeltuinboxmeer.nl

Tot slot hebben de kinderen meegedacht hoe we zoveel mogelijk stemmers kunnen krijgen voor de landelijke finale in maart, want dan strijden we tegen de andere winnaars uit de andere provincies.

Comments are closed.

Ga naar de inhoud