Samenspeeltuin Overloon vindt sponsors voor kabelbaan

Overloon: Voor de zomervakantie 2019 is de rolstoelcarrousel geplaatst en inmiddels is de kabelbaan met startplateau besteld.

Het bestuur heeft 3 grote sponsoren gevonden, namelijk Kiwanis club Schieëpersland Venray, de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen en de NSGK-plusregeling. Het is gewoon gelukt aldus de voorzitter Renuka de Kunder.

Ongeveer een maand geleden plaatsten we een oproep voor een sponsor. We hadden niet verwacht dat de Kiwanis club zo snel zou reageren, zo enthousiast zou zijn en ons maar liefst een cheque van €3334 cadeau doen. Zo gaaf dat we ondersteuning krijgen van deze serviceclub.

Nu de kabelbaan is aangevraagd staat de fitnesstuin op het programma, o.a om ook tegemoet te komen aan een behoefte van onze senioren die zich wellicht volgend jaar naar hartelust kunnen vermaken. Verder willen we de speeltuin ook nog meer geschikt maken voor kinderen met een visuele beperking, hiervoor zijn al contacten gelegd. Sponsors blijven welkom.

Op 18 januari 2020 doet de stichting mee met de wedstrijd kern met Pit. Wij krijgen dan een cheque van €1000 van de KNHM. Als we trofeewinnaar zouden worden, krijgen we nog eens €1500. Vanaf 8 december 2019 tot en met 8 januari 2020 kan er op ons project gestemd worden via de site van KNHM. Houdt de media in de gaten voor het hoe en wat.

 

Comments are closed.

Ga naar de inhoud