06-19066949 info@speeltuingewoonbuitenoverloon.nl | Adres speeltuin: Museumpark 1 te Overloon

Samenspeeljaar

Lieve mensen, zoals jullie weten staat onze Speeltuin Gewoon Buiten voor samen en inclusiviteit. Alle kinderen zijn welkom en daarom gaan we ook dit jaar weer een samenspeeljaar organiseren met kei leuke en coole activiteiten met dank aan Stichting het Gehandicapte Kind en de De Speeltuinbende

Om dit tot een nog groter succes te maken, heb ik in samenwerking met Paco een online vragenlijst gemaakt. Wij hopen en gaan er vanuit dat zoveel mogelijk ouders deze willen invullen, zodat wij zicht krijgen op wat met name ouders van kinderen met een beperking voor hun kind(eren) belangrijk vinden. Waar kunnen wij nog meer rekening mee houden in onze organisatie.

Help jij ons mee deze vragenlijst te verspreiden, zodat we hopelijk zoveel mogelijk ouders kunnen bereiken. We trekken zo’n 80.000 bezoekers per jaar en staan voor verbinding. Alle tips en feedback zijn welkom.

Bij deze de link naar de vragenlijst, deze kan tot 5 maart ingevuld worden.

https://forms.gle/ixAnfcQtHBNxQzHn7

Wij denken in mogelijkheden, maar daarvoor hebben we wel inzicht nodig hoe we zoveel mogelijk kinderen met een beperking kunnen betrekken (denk aan onze samenspeeldagen, het organiseren van een kinderfeest en het opzetten van een oudercafe) zodat kinderen met een handicap in ieder geval bij ons niet buitengesloten worden. Wij willen onze bijdrage leveren aan duurzame vriendschappen tussen kinderen met en zonder beperking.

Liefs Renuka en Paco

Ga naar de inhoud