06-19066949 info@speeltuingewoonbuitenoverloon.nl | Adres speeltuin: Museumpark 1 te Overloon

Financiële bijdrage voor het oprichten van de speeltuinbende

Wij hebben van het fonds het gehandicapte kind een subsidie toegekend gekregen van €6850 om samenspeeldagen te gaan organiseren en een lokale speeltuinbende op te richten.

In onze speeltuin wordt al veel samen gespeeld tussen kinderen met en zonder beperking. Door standaard maandelijkse activiteiten te gaan organiseren weten de kinderen elkaar nog makkelijker te vinden en kunnen vriendschappen ontstaan.

Wij gaan een lokale speeltuinbende oprichten en zoeken ouders en kinderen om bendelid te worden.

Wat is een lokale speeltuinbende?
De Speeltuinbende is een actieve club van stoere kinderen met en zonder beperking, iedereen is welkom. Wij zetten ons lokaal in voor een omgeving in dit geval in de speeltuin waar ieder kind onbezorgd buiten kan samen spelen met kinderen uit de buurt. Onze rol is het verbinden, ondersteunen en inspireren van kinderen en hun ouders om dit voor elkaar te krijgen.

Sluit je ook aan bij de bende!
Spreekt het bovenstaande je aan en hou je van buitenspelen? Vind je ook dat alle kinderen lekker samen moeten kunnen spelen? Sluit je dan nu aan bij de bende met je (hele) familie! Wij zoeken ouders en-of kinderen om zich aan te sluiten bij ons en bendelid te worden.
Door bendelid te worden, dragen jij en je gezin bij aan een samenspeelcultuur waar alle kinderen gelijk zijn, erbij horen en een leuke tijd met elkaar hebben. Ieder kind, met of zonder handicap voelt zich welkom. We houden je dan op de hoogte van alle coole activiteiten die we doen. We vergaderen zo nu en dan, organiseren coole activiteiten en we maken er samen een leuke speeltijd van.

Ga naar de inhoud